2.11.16

"Pilottitakki on evoluution tulos"

Kyllä Hesari tietää ja lehtien lukeminen sivistää!

"Pilottitakki on evoluution tulos." (HS kuukausiliite marraskuu 2016)

Ahaa.

3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Aika asiallinen artikkeli ja on sääli, että pilottitakki on saanut sellaisen maineen, kuin sillä tällä hetkellä on, sillä se on vaatekappaleena loistava varuste Suomen syksyyn ja talveen.

Hienoa siis olisi, jos tätäkin vaatekappaletta alkaisivat käyttämään muutkin, kuin ääriajattelijat ja siitä tulisi ns. tavallinen asuste.

Sami Sykkö olisi toki voinut artikkelissaan todeta esim. että "Nykyinen versio pilottitakista on pitkän tuotekehityksen tulos", sillä eihän evoluutioteoria vaatteisiin tietystikään liity.

Virheitä meille ihmisille kuitenkin sattuu ja meidän on oltava varovaisia ettemme syyllisty ylimielisyyteen tai veljemme tai sisaremme pilkkaamiseen. Artikkelin kirjoittaja on aivan samanlainen ihminen kuin me kaikki muutkin.

Minusta tämä kirjoituksesi oli hieman ylimielinen ja ilkeä eikä ehkä niin loppuun asti harkittu. Suo minulle anteeksi, jos asia ei näin ollut.

Rotvallin kehitysopetus kirjoitti...

Pilottitakki on siis syntynyt periaatteessa siten, että ensin alkuräjähdyksessä syntyi langanpätkä, joka kehittyi miljoonien vuosien kuluessa ensin hihoiksi, selkämykseksi, vetoketjuksi, taskuiksi ja lopulta täydellisen takin muotoon. Jännä juttu, ei ole tullut niin ajateltua aina vaatekaupoissa käydessä. Sama juttu tietenkin Volvojen, kännyköiden, silmälasien ja lentokoneiden suhteen...

Ansku kirjoitti...

Minua tämä lapsus nauratti kovasti. Aamutee tuli juotua hymyssä suin. :-)