2.10.07

Ghanaan lähtö 1

Ghanaan lähtö lähestyy pikavauhtia... Asiaa ei ole liikoja ehtinyt ajatella kun on ollut muuta vauhtia elo-syyskuussa niin runsaasti.

Tällä hetkellä jänskättää viisumit. Ne hankitaan Tanskasta ja ne olivat vielä pari päivää sitten tiukasti siellä passeinemme. Ja lähtöön on enää viikko...

Ghanassa etukäteisjärjestelyt ovat kuulemma hyvässä hoidossa ja paikalliset työntekijät tekevät hyvää työtä. Meidän pitäisi päästä suoraan muuraamaan kun saavumme perille. Tulenkohan takaisin pätevänä muuraajana? ;-) Aikaisempaa kokemusta trooppisesta raksasta minulla kyllä on, mutta muuraamaan en ole koskaan päässyt.

Etukäteen Ghanaan asioita järjestelemään menneistä toinen on sairastunut sekä malariaan että lavantautiin. Onneksi pääsi heti adventtikirkon sairaalaan ja lääkkeet purevat.

Haasteita siis riittää. Olemme kiitollisia jos muistat meitä ja tätä projektia rukouksin.

4 kommenttia:

Hallatar kirjoitti...

Onnea matkaanne! =)

Anonyymi kirjoitti...

Suuren Lähettäjän siunausta ja varjelusta matkaan..

Jorma "Jomppe" Ronkainen kirjoitti...

Muistetaan! Onnistuukohan blogin päivitys niissä olosuhteissa?

-gs

Ansku kirjoitti...

Kiitos muistamisesta Hallatar, Ellinoora ja gs!

Blogin päivitys tuskin onnistuu niissä olosuhteissa. Isoimmissa kaupungeissa on kyllä nettikahviloita hitailla yhteyksillä, mutta me emme niissä pahemmin ehdi viettää aikaa. Vaikkakin asumme ihan mukavasti hotellissa, olemme pienessä ja köyhässä kylässä. Tekstarit on kait paras yhteydenpitoväline kotimaahan.

Mutta jos joskus onnistaa, niin laitetaan blogiin väliaikatietoja.