30.4.07

Kova tuuli; kaikki meni

Eipä ehtinyt tänään juuri istuskella. Seurakunta järjesti vappumyyjäiset Ghana-projektin hyväksi. Sää oli aurinkoinen, mutta tuuli oli hyytävän kylmä ja erittäin kova eilisiltaisen myrskyn jäljiltä. Villapaidoissa ja untavatakeissa kadun varressa myytiin munkkeja, simaa ja leivonnaisia. Vieressä oli kirpputori.

Ihmiset säälittelivät meitä ja ihmettelivät emmekö ole jäässä. Itse asiassa emme pahemmin olleet. Oli nimittäin lähes koko ajan niin kiire. Munkkeja juostiin höyryävän kuumina suoraan ulos myyntiin, jossa jo jono odotteli. Pitäis varmaan harjoitella stand up-taitoja niin voisi paremmin viihdyttää odottelijoita...

Päivän tulos: kaikki meni. Hyvin on mennyt ennenkin, mutta ei sentään niin että ihan kaikki on mennyt, mutta nyt myytiin kaikki ruokatuotteet. Kiitos jokaiselle asiakkaalle ja noin neljällekymmenelle vapaaehtoiselle. Ghana-projekti etenee.

Oli niin paljon tekemistä että vasta myyjäisten päätyttyä huomasin etten ollut ottanut yhtään valokuvaa. Onneksi sain sentään vielä ikuistettua päävanhimman työssä.


Ja nyt miettimään huomista puhetta yhteiskristilliseen tapahtumaan Viitasaarelle. Hyvää vappua kaikille!

2 kommenttia:

Maa kirjoitti...

Hienoa, että kaikki meni noin hienosti. Olisi ollut kiva olla mukana juoksuttamassa munkkeja.

Ansku kirjoitti...

On syytä olla kiitollinen! :-)