23.8.05

Sijaisia

Lomalle pääseminen on stressaavaa. On paiskittava hillittömästi töitä jotta pystyy olemaan jonkun viikon poissa töistä. Sijaistahan ei ole jolle voisi työntää ison kasan keskeneräisiä juttuja hoidettavaksi... Tai toisaalta, onhan mulla moniakin "sijaisia."

Olen ollut nyt viikon kesälomalla. Sen aikana on "seurakuntalehdykkämme" kopioitu ja postitettu, kuten myös tiedotuskirje seurakunnan tuttavapiirille. Vielä niin tehokkaasti että viime sunnuntain postitustalkoot voitiin perua ja jotkut innokkaat talkoolaiset ihmettelivät oven takana. Syyskuun 3 päivänä pidettävää korttelijuhlaa organisoidaan. Jumalanpalveluksen vuorolistaa syksylle tehdään. Oleelliset paperit ja tiedot kerätään kasaan ylimääräistä tilintarkastusta varten. Kolehdinlaskenta on järjestynyt syksyksi. Jumalanpalveluksesta on jo moni ehtinyt kertoa miten mahtava se oli. Lähetystyöhön lähtevä on siunattu tehtäväänsä. Diakoniatyötä on hienosäädetty. Yhteiskristilliseen neuvotteluun osallistutaan. Nuoret aikuiset ovat kokoontuneet useampaan kertaan oma-aloitteisesti syömään, viettämään sapattia, katsomaan leffaa. Rukousketjut toimivat. Joku on saanut lapsenhoitoapua, toinen sielunhoitoa. Enkä tietenkään edes tiedä kaikkea mitä tapahtuu.

Siistiä. Homma toimii. Tarttis vissiin olla useamminkin lomalla?!?! :-)

Kiitos kaikille "sijaisille, " paitsi että ette ole sijaisia. Olette seurakunta.

Kristus "liittää yhteen koko ruumiin ja pitää sitä koossa kaikkien jänteiden avulla, kunkin jäsenen toimiessa oman tehtävänsä mukaan, ja näin ruumis kasvaa ja rakentuu rakkaudessa." (Ef. 4:16)

On kyllä ihan mieletön kunnia olla tämän seurakunnan pastori. Rakastan teitä. Siksi pidän myös lomaa, jotta voin antaa teille enemmän sitä mitä Jumala minulle antaa.

Jatketaan eteenpäin Jumalan tuntemisen seikkailussa. En tiedä mitään parempaa.

Ei kommentteja: