7.4.14

Pastori kiittää... enkeleitä Vaajakoskella

Pastori oli lähdössä pitkälle matkalle ja kävi tankkaamassa auton ennen lähtöään. Sitten hyvillä mielin liikenteeseen.

Jonkin ajan kuluttua puhelin soi. Tuntematon ihminen esitteli itsensä ja kysyi olisiko lompakkoni jäänyt bensatankille.

Olihan se. Tipahtanut taskusta.

Sovimme enkelin kanssa tapaamisen paikallisella kaupalla. Nokka takaisin kohti kotipaikkaa, josta ystävällinen enkeli ja enkeliystävänsä löytyivät. He olivat ottaneet lompakkoni talteen ja odottivat minua.
Kiittelin vuolaasti ja kerroin että odottamani viikonloppu olisi mennyt ihan pilalle, jos lompakko olisi hukkunut. Automaatilta nostin pienen löytöpalkkion ja lähdin uudestaan matkaan.

Pastori kiittää lämpimästi ystävällisiä enkeleitä Vaajakoskella pe. 4.4. 2014.

Ylimääräisen koukauksen vuoksi pastori huomasi, että tulee olemaan suorastaan mahdotonta ehtiä ajoissa laivaan reunasuomessa. Ennen laivaan pääsyä piti käyttää lauttaakin. Ja lautalle oli pitkä matka, osa siitä hyvin hidasta. Liikennettäkin riitti.

Se, että pastori ehti sinne minne oli matkalla on todellakin Jumalan ihme. Oma ja puhelimessa tsempanneen miehen usko meinasi kyllä pettää. Mutta usko onkin sitä, että menee siitä huolimatta, että tilanne näyttää mahdottomalta.

Pastori kiittää enkelien lisäksi Jumalaa, joka osoitti että se, että pääsin sinne minne halusin, oli hänen voimansa osoitus: hän lähetti enkelit auttamaan ja piti huolta että edessä ei ajanut yhtään enempää allel nopeusrajoituksen hidastelijaa, että ei ollut yhtään vähemmän tilaisuuksia ohittaa ja että lauttaan mahtui ja siitä pääsi pois nopeasti.

Olen kiitollinen!

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Näin hyvin voi joskus asiat toimia ja näin kiitoskin nousee ,kun menee oikein hyvin ja tulihan Jeesus meidän keskuuteen, että meillä elämä olisi ja tämän lupauksen mukaan Jumala lähettää enkeleitä auttamaan meitä ja ihmmeet ja merkit seuraam meitä ,jotka uskomme Herraan Jeesusken ilolla ja luotamme veren voimaan syntiä vastaan ,kiitos ja siunausta,keijo södertälje