29.7.13

Ainoa laatuaan -yllättäen taas

Valmistaudun tehtäviini ja pakkailen tavaroita lähteäkseni paikkaan, jossa on kuulemma kuuma.

Paineita lisää se, että ohjelmaa lukiessani huomasin yllättäen olevani ainoa nainen (ja ainoa pohjoismaalainen!) sorttiani. Enkä ole edes menossa aikamatkalle menneisyyteen, ihan vuotta 2013 eletään.

Mielenkiintoa lienee siis luvassa. Tapahtuma vaikuttaa monipuoliselta ja innostavalta. Ja siellä on tuhansia nuoria aikuisia. Mikäs sen mukavampaa.

Koin jo kauan aikaa sitten sisäistä kutsua (jonka tulkitsen nyt Jumalan ääneksi) mennä mukaan, mutta koska se ei suoranaisesti kuulu toimenkuvaani, en ajatellut siitä sen enempää enkä tehnyt asialle mitään. Sitten tuli pyyntö ja aihe, jonka erityisasiantuntija en ollenkaan ole. Ei siitä oikein voinut kieltäytyä varsinkaan kun mies ei yhtään vastustellut vaan suorastaan käski lähteä. Ja ehkä on parempi että tästä aiheesta puhumme me, joille se on vaikeaa.

Aralla mielellä ja uteliaasti lähden siis matkaan.

Jos olet rukoilevaa sorttia, arvostaisin rukoustukeasi jotta Jumalan tarkoitukset saisivat toteutua. Jos Jumalan jutut eivät ole sinulle tärkeitä, lähetä vaikka pari myönteistä vibaa suuntaani, että voisin edustaa naiskuntaa (ja pohjoismaita) kelvollisesti.

Kiitän.

2 kommenttia:

Ellinoora kirjoitti...

Siunaus mukanasi!

Ansku kirjoitti...

Kiitos. Siunaus oli mukana. Oli ihan huiman hieno matka. (Eikä pelkästään minulle!)