23.8.12

Pääsylippu juomalaan

Ostin viiden päivän pääsylipun paikkaan nimeltä drinking hall. Se on hieno pyöreä rakennus, jossa on paljon tyhjää tilaa, reunoilla penkkejä ja taustalla soi hiljainen, kaunis musiikki. Sisällä on tyylikästä, hienostunutta ja rauhoittavaa.

Seinällä lukee since 1141.

Viiden päivän ajan voin vapaasti käydä siellä 7-13 ja 15-19 välisinä aikoina. Yritän muistaa poiketa ennen joka ateriaa. Minun mukini numero on 283.

Tässä juomalassa juodaan vettä.

3 kommenttia:

- kirjoitti...

Missä moinen paikka ja minkä hintanen lippu että saa juoda viis päivää vettä? Veikkaisin ettei ihan härmästä löydy sen kokoista kaupunkia missä riittäis asiakaskuntaa vaan tulis välitön konkurssi.

Jokaisella siis oma numeroitu muki jota säilytetään jossakin tiskin takana pesemättä? Kerro lisää.

Stadin keiju kirjoitti...

Pastori Bansku, oli niin rattoisaa olla sun kämppis, että vieläkin naurattaa ja hyvä olo hykertää. Sä saat musta jotenkin myös kaivettua jotakin lievästi hengellistä muistuttavaa.

Ansku kirjoitti...

-: kerron lisää kun saan kuvat koneelle. Mutta älä toki ajattele niin pessimistisesti että mukit olisivat olleet pesemättömiä! Jos niitä ei olisi pesty hyvin joka kerta, olisivat ne pian olleet kaikki vihreitä...

Stadin keiju: sun nauru tekee niin hyvää mun sielulle. Kiitos ihan parhaalle kämppikselle. Viiden vuoden päästä taas ja ehkä aiemminkin! ;-D