26.2.12

Parasta kristinuskossa 12 B

Jatkan muistiinpanoja ja ajatuksia Jeesuksen elämää käsittelevästä kirjasta Rakkaudella Isältä (Ellen White). Luku 12.

Paholainen kiusasi Jeesusta erämaassa - se oli suuri taistelu.

"Monien mielestä tällä Kristuksen ja Saatanan välisellä taistelulla ei ole mitään tekemistä heidän oman elämänsä kanssa. Mutta tuo taistelu käydään uudelleen jokaisen ihmisen sydämessä."

Minkälainen skaba on meneillään sinussa tällä hetkellä?

"Kristuksen vastustamat houkutukset ovat juuri niitä, jotka tuntuvat meistä niin vaikeilta voittaa. Maailman syntien paino harteillaan Kristus voitti kiusaukset, jotka koskevat ruokahalua, maailman rakkautta ja kerskailunhalua, joka johtaa ylimielisyyteen. Nämä kiusaukset kaatoivat Aadamin ja Eevan, ja ne kaatavat helposti meidätkin."

Onneksi Kristus on jo voittanut ja saat osallistua hänen voitostaan.

2 kommenttia:

Rotvallin rosolla kirjoitti...

Sanotaan: Kilvoittele että saat kerran voittopalkinnon. Lepää armossa, et voi lisätä pelastukseen pisaraakaan mitään omaa. Mutta kilvoittele, että saat kerran voittopalkinnon. Lepää armossa, et voi lisätä pelastukseen pisaraakaan mitään omaa.

Well, onkohan juuri ne körtit, jotka sanovat lepäävänsä kadotusvarmuudessa. Mutta jos sitten yllättäen pelastuukin, niin se on sitten silkkaa armoa! ;)

Miten tää nyssitte oikein menikään.....

Ansku kirjoitti...

Ehkäpä armossa lepäämiseen ja pysymiseen tarvitaan kilvoittelua kun ihminen niin kovasti hinkuaa itse asiat hoitamaan ja pätemään? Kilvoittelumme on se, että lepäämme kaiken oman ja muiden rikkonaisuuden keskelläkin?