27.11.11

Rasismista voi parantua

Wow. Onpa hurja tarina rasistista, joka uskalsi henkensä uhallakin irtaantua väkivallasta ja skinhead-piireistä. Ja musta mies, valkoista ylemmyyttä uhoavien ryhmien päävihollinen, oli valmis auttamaan ex-rasistia saamaan uuden elämän etsimällä rahoittajan kivuliaille ja kalliille leikkauksille, joilla poistettiin vihaiset tatutoinnit kasvoista ja käsistä.

Tätä on evankeliumi, kuten Patty Froese Ntihemuka kirjoittaa.

Rasismista, kuten mistä muusta tuhoavasta tahansa, voi parantua. Uusi alku, uusi elämä on mahdollinen. Varsinkin kun vihan kohteena olleet antavat anteeksi ja tukevat.

4 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Upeaa!

Tatuoidusta vihaisesta miehestä tuli mieleeni 20 vuotta sitten krisillisen kirjakaupan ale-korista ostamani kirjanen, St.Paulin irokeesi. Etsin oitis pölyttyneen kirjan hyllystä, ja nyt on nenä ja silmät punaisina.

1980-luvun puolivälin Saksassa erään keski-ikäisen umpitatuoidun rokkarin kohtaaminen Jumalan kanssa muutti lukuisten muiden ihmisten elämän.
Tämä preussilaisen jämptin natsiupseerin poika ei kohdannut Jumalaa aikaisemmin, sillä hänen omin sanoin: "Helmenkalastaja tietää, minkä perään sukeltaa, kullankaivaja tietää, mitä etsii. Minä voin pyrkiä sitä kohti, mistä minulla on jokin käsitys. Ja ne 'kristityt', joita tunsin, näyttivät minulle selvästi, että heidän 'uskollaan' ei ollut mitään tekemistä heidän elämänsä kanssa, ja elämäähän minä kaipasin."

Kuolinvuoteellaan tämä St.Paulin irokeesi, Rocky, oikealta nimeltään Gerhard neuvoi 18-vuotiasta tytärtä, jonka äiti oli kuolemaisillaan: "Meidän täytyy oppia päästämään otteemme irti. Silloin voitamme elämän."

Ansku kirjoitti...

Samainen kirja taitaa löytyä meiltäkin.

sina kirjoitti...

Vaikuttava esimerkki! Kiitos jakamisesta.

Research Essays kirjoitti...

hi....
great blog.its very interesting.I like your post its full of information.
thanks.