6.1.09

Korkea aika

Olen tällä viikolla tehnyt jouluvalmisteluja - onhan jo korkea aika aloittaa, eikö olekin?

Joulukuusi riisuttiin ja poistettiin ja joulukoristeet laitettiin laatikoihinsa odottamaan seuraavaa kertaa. (Jouluvalot vielä jätettiin, sillä ei pimeä ole vielä loppunut.)

Jos meidän huushollissa on jokin asia hyvin organisoitu niin se on joulukoristeiden säilytys. Täytyy siis sitä täällä blogissa mainostaa. Niillä on oma paikkansa ja ne löytyvät helposti. Tärkeä asia ensi joulun valmisteluissa on siis tehty.

Mutta on sitä tehty muutakin ensi joulun eteen. On tullut nimittäin tavaksi piipahtaa joulun jälkeen kauppaan katsomaan jäljellejääneitä koristeita. Saattaahan sieltä jopa löytää jotain mieluista. Joku vuosi sitten löytyi kyntteliköt ikkunaan. Viime jouluna meillä oli joulukuusi omassa kodissa ekaa kertaa -ilman valoja kun ei sellaisia ollut ennen tarvittu. Joulun jälkeen löytyi kuusen valot ja tänä vuonna olikin komea kuusi. Muksukin sanoi että kaunein kuusi mitä meillä on ikinä ollut!

Nyt hankittiin tähti ensi vuoden kuuseen (miten komea se sitten onkaan?) ja pari valojuttua. Erityisesti mieleeni oli 50-70% alennus.

Niinpä tyytyväisenä raportoin että jouluvalmistelumme ovat hyvällä mallilla. On sentäs joku asia, jossa tulee suunniteltua asioita etukäteen ja jopa tehtyä asialle jotain... Ja taloudellista ajatteluakin harrastetaan - ainakin tässä asiassa!

Ei kommentteja: