28.8.07

Pää pyörällä leppoisasti

Kiirettä pukkaa niin että menee ihan pää pyörälle. Iso osa pyörityksestä johtuu tästä. Mikäli olette maisemissa Keski-Suomessa päin, tervetuloa konserttiin pe 31.8. klo 19. Sitä on kuvattu 'huikeaksi.' Tsekkiläinen nuorisokuoro, johon on kerätty nuoria eri kouluista noin vuosi sitten. Tarkoituksena on tarjota mielenkiintoista tekemistä kadulla lorvailun sijasta. Heitä on 80 aktiivista, joista n. 50 on kerännyt tarpeeksi pisteitä päästäkseen kiertueelle Suomeen. Ennen tätä ovat jo ehtineet esiintyä kuuluisten tsekkimuusikoiden kanssa, levyttää ja valtakunnallinen TV-kanava on tehnyt heistä videota 'hittiparaatiin'.

Juu, ja poiketkaa korttelijuhlassa myös. Siellä on aina mukavaa ja leppoisaa. Ja jotta siellä olisi leppoisaa nyt pitääkin... ;-)

2 kommenttia:

senni kirjoitti...

Vaikka täytyy kyllä sanoa että kuoron tanssitytöt jäi suututtamaan mua. Jos yleisössä istui teinipoika, kykenikö hän keskittymään mihinkään muuhun?

Ansku kirjoitti...

Joo, tanssi on vaikea laji näin hengellisessä mielessä. Tuntuu että siitä on usein enemmän iloa itse tanssijalle kuin yleisölle. Mutta silloin kun se toimii, se toimii todella voimallisesti. Sellaisesta on myös kokemuksia.

Toinen juttu joka mieleeni tuli liittyy nuoruuteen. Säkin olet jo päässyt "ikään" jolloin näihin kiinnittää enemmän huomiota... ;-) Lähestulkoon kaikilla esim. leireillä on joku tilanne jossa nuoret joko tahalteen tai usein itse tajuamatta esittävät jotain joka menee "hyvän maun" rajan yli. Ja (ainakin aikuisempi) yleisö myötähäpeää katsoessaan yliseksualisoitua esitystä, jota ei edes ole tarkoitettu sellaiseksi. Nuoruuden innossa/viattomuudessa ei tajua miltä se muiden silmissä näyttää ja millaisia mielleyhtymiä siitä tulee.

Sama pätee paljolti myös vaatteiden suhteen. Itse ainakin teinikuvia katsellessa kauhistelen: Kääk! Olenko liikkunut tuollaisessa asussa julkisilla paikoilla!

Joten, antaa nuorison heilua. Kyllä nekin sitten aikanaan oppii. ;-)