21.8.07

Alkavatko kiinalaisetkin haista?

Uutisissa kerrottiin jokin päivä sitten kiinalaisten kasvavasta innostuksesta käyttää maitotuotteita.

Kiinalaisethan eivät perinteisesti ole juuri maitotuotteita varsinkaan juustoja käyttäneet.

Kiinalaiset tuttavani ovat kertoneet että heidän nenäänsä länsimaiset ihmiset haisevat, koska maitotuotteita käyttävien ihmisten ihosta erittyy määrätynlaista hajua.

Käykö nyt niin että kiinalaisetkin alkavat haista samanlaiselta? Erottavatko kiinalaiset hajusta ne ketkä eivät käytä maitotuotteita ja ketkä käyttävät? Tuleekohan maitotuotteiden hajusta tavoiteltava vaurauden ja länsimaisuuden tuoksu? Jakaantuvatko kiinalaiset kahtia hajun perusteella?

8 kommenttia:

Kirjafani kirjoitti...

Ja laktoosi ongelmista kärsivät haisevat vielä enemmän :)

Ansku kirjoitti...

Hajuja riittää! :-)

Kimmonkamera kirjoitti...

Minä olen lukenut jostain, että hajuero johtuisi hiusten laadusta. Kiinalaiset hiukset eivät kuulema ime samalla lailla vettä kuin meidän hiuksemme. Niinpä me kastuttuamme haisemme kiinalaisten nenissä koiralta. Mene ja tiedä!

Ansku kirjoitti...

Mielenkiintoista, Kimmo. Tuota en ole kuullutkaan. Länsimaiset hiukset ja koiran karvat samanlaisia? Todellakin, mene ja tiedä! :-)

Anonyymi kirjoitti...

No Peppi ei tiedä kiinalaisten hajusta, mutta oman kokemuksen mukaan mustat miehet haisevat. Kokemus ei kerro, haisevatko mustat miehet siksi, että eivät pese itseään vai siksi, että haisevat joka tapauksessa. Inhottavan rasistinen kommentti, mutta empiiristä havaintoa ei voi estää... Tosin havaintopohja on jo 15 vuotta vanhaa Lontoon perua. Tästä tuleekin mileen juttu, joka pitää kertoa joskus omassa blogissa... Pitänee päivittää tiedot ja alkaa haistella kiinalaisia (jos mitään erityistä hajua nyt erottaa)... Peppi

Ansku kirjoitti...

Peppi: Ihmisten välisiä hajueroja kyllä on. On vaan hyvä muistaa että se ei välttämättä ole aina jotkut muut, jotka "haisee"... Kaipa näitäkin asioita on joku jossain tutkinut, en ole vaan tietoinen. Olisi hauska tietää vaikuttaako ruokavalio vai mikä!

Hyviä tuoksuja itse kullekin! :-)

Unipolku kirjoitti...

Minusta taas somalit tuoksuvat todella ihanilta. Mitähän he mahtavat käyttää...:)

Anonyymi kirjoitti...

Havainatojeni perusteela mustat miehet pesevät itsensä paremmin, kuin valkoiset. Lapsenakin musta poika pestiin kieltä myöten. En usko, että hajuero johtuu pesemättömyydestä, jos on vain mahdollisuus peteytyä.