4.9.06

Leirielämää: ärsytystä myynnissä

Markkinapäivä on hauska leiritraditio. Kukin vartio keksii jotain myytävää, ihmisiä saapuu ympäristöstä viettämään hauskaa päivää ja rahat menevät johonkin hyvään tarkoitukseen. Tällä kertaa kerättiin nuorisotyöhön Grönlannissa 80 000 Tanskan kruunua.

Markkinapäivänä luovuus ja kekseliäisyys pääsevät valloilleen. Myynnissä oli monenmoista käsintehtyä tuotetta, hyvää syötävää eri maista ja jos jonkinlaista palvelua Tanskan kielen opetuksesta, hierontaan, vesipommien heittelyyn, hyviin neuvoihin, seinäkiipeilyyn ja pukkitappeluun.

Jotkut myivät ärsytystä. Sitä sai ostaa haluamalleen henkilölle, jonka perässä palvelun tarjoavat sitten kulkivat häiriten häntä. Häirinnän kohde sai häirinnän loppumaan maksamalla siitä. Mikä liikeidea!

Söin tanskalaisia leipiä, suomalaisia lettuja ja brittiläisten grillaamaa vaahtokarkkia, hankin kasvomaalauksen, ostin hyvän neuvon, rentouduin käsihieronnassa poikien soitellessa musiikkia ympärillä. Muksu pääsi hyppimään trampoliiniin ja mies kunnon pukkitappeluun.

Markkinapäivänä tehtiin myös Guinnesin ennätys. Tanskan seurakunnat olivat innostuneet leipomaan tanskalaisia leivonnaisia olan takaa ja niinpä saatiin aikaiseksi ilmeisesti suurin kakkupöytä ikinä ja yli 3000 syöjää. Ennätys jäi kuvaamatta, mutta toki tein oman osuuteni kakkujen syönnissä.


Antaumuksellista palvelua


Designtuotteita
Hyviä neuvoja myynnissä. Testasin palvelun: neuvo oli erinomainen.


Pastori palvelee



Ja kauppa käy

Ystävyyttä

Pomot hoidossa

Ei kommentteja: