10.8.06

Webcam-tähden (leiri)elämää

Olen pitänyt itseäni viimeisenä ihmisenä, joka ryhtyy webcam-tähdeksi esittelemään jokapäiväistä elämäänsä livenä netissä. Olin väärässä, sillä nyt sekin on tullut tehtyä.

Webcamtähteyteni alkoi Tanskassa, jossa olin kansainvälisellä Polunkävijä Camporee -leirillä noin 3000 muun kanssa tulkin ja pastorin tehtävissä. Väkeä oli yli 20 maasta: Suomi, Ruotsi, Norja, Tanska, Islanti, Hollanti, Englanti, Wales, Skotlanti, Pohjois-Irlanti, Irlanti, Viro, Latvia, Venäjä, Kroatia, Slovenia, Unkari, Israel, Kypros, Kuwait, Puola, Saksa, Thaimaa, Singapore, Malesia, USA, Kanada, Australia. Libanonista piti olla myös porukkaa, mutta maailmanpoliittisen tilanteen vuoksi he joutuivat jäämään pois. Myös Pakistanista oli tulossa ryhmä, mutta he eivät päässeet leirille viisumiasioiden vuoksi... Suomesta väkeä oli kolme linja-autollista.

Tottahan nykyaikaisella leirillä täytyy olla webcam, jotta ne raukat jotka eivät leirille päässeet tai ymmärtäneet tulla pystyivät seuraamaan tapahtumia. Kamera sattui kuvaamaan juuri Suomen leiriä ja itse asiassa suoraan meidän telttaa ja Jyväskylän vartiota. Arkinen leiri-elämämme on ollut siis kaikkien seurattavissa. Onpa sieltä jotkut meidät bonganneetkin.

Nyt on webcam suljettu ja viimeiseksi kuvaksi on jäänyt pimeä yökuva. Uskokaa tai älkää, siellä me kyllä olemme teltassa nukkumassa mikäli jo sinne saakka oltiin siinä vaiheeessa päästy.

Webcamtähteyteni on päättynyt. Tällä haavaa ainakin.

Tässä kuitenkin kuvareportaasia vähän monipuolisemmista kuvakulmista: Jyväskylän leirinrakentamista ja kätten työn tuloksen nauttimista.


Joukko- ja yhteistyövoimaa vai joukossa tyhmyys tiivistyy... mitenköhän se nyt menikään?



Tukihenkilötoimintaa, tyylillä



Yhdessä, hillittömästä helteestä huolimatta




Välillä lämmintä ystävyyttä

Tällainen siitä tuli



Ansaittu ruokahetki



Korkealentoista ruokailua




Huomaa pehmustettu penkki

Jokohan sitä voisi taas mennä kiipeämään puuhun?

Ei kommentteja: