28.5.06

Terveys-expo

Tänään on tullut puhuttua suunsa kuivaksi. Kirkolla oli Terveys-expo terveystapahtuma ja väkeä kuin pipoa. Kahdeksantoista ihmisen toimesta palvelimme n. 140 ihmistä joten ei ihme jos suuta kuivaa. ;-)

Terveys-expon formaatti osoittautui erinomaiseksi, käteväksi ja helposti järjestettäväksi kunhan vaan saa tarpeeksi vapaaehtoisia kasaan mittauksia suorittamaan. Osallistujien palautteesta ja mielenkiinnosta ja tekijöiden tyytyväisyydestä päätellen luulempa että Terveys-expo saattaa tulla ohjelmistoomme uudestaankin.

Ohjelmassa oli verenpaineen, keuhkojen PEF-arvon, rasvaprosentin, vyötärönympäryksen ja kunnon mittaus. Tietokoneohjelmalla arvioitiin terveysikä. Lisäksi oli vesiterapiaesitys, niska- ja hartiahierontaan ja lopuksi lääkäriltä henkilökohtaiset terveysneuvot mittaustulosten perusteella. Ainoa hankaluus oli tungos, mutta hyvin ihmiset jaksoivat jonottaa vuoroaan.

Illalla oli vielä tehopalaveri, jossa organisoitiin syksyn korttelijuhla ja monta muuta asiaa. Nyt ovat jo jalat raskaat ja pää kevyt... Eiköhän tässä ole ollut riittävästi toimintaa tälle viikonvaihteelle. Luulenpa ettei tänä iltana tarvitse paljon tuutulullaa laulaa...


Kiinnostusta riitti tungokseksi asti

Keuhkojen PEF-arvon mittauspiste

Harvardin kuntotesti

Huomattavan paljon väestä saapui fillarilla terveellisesti terveystestiin

Ei kommentteja: