19.2.06

Mieli muuttuu vuosien kuluessa

Siitä mukava loma tähän mennessä että pääsen lähes kahden viikon aikana vasta toista kertaa nettiin... Ihanasti on ollut muuta mielessä, sillä tällä kertaa lähdimme reissuun vähän pitemmälle, Euroopan läntisimpään kolkkaan.

Pilvisen lentomatkan jälkeen eteemme avautui lumipeitteinen, ilmasta kuuta muistuttava Islanti.


Nyt on tankattu vahvasti visuaalisia elämyksiä, uusia tuulia, (itselleni)ennenkokematonta luontoa, mukavaa seuraa. Pikseleita sekä filmiä paloi.

Olin nyt ensimmäistä kertaa Islannissa. Joskus teini-iässä olisi ollut mahdollisuus mennä sinne viikoksi vanhempien mukana työmatkalle. Silloin kuitenkin halusin mieluummin viettää viikon yksin kotona. Vanhemmille selitin että Islanti on niin mielenkiintoinen maa, ettei sinne voi mennä vain viikoksi, joten jäisin kotiin. Selitykseni uskottiin ja sain jäädä. Oli muistaakseni ihan ok viikko, mitään ihmeellistä ei tapahtunut ja olin aivan kiltisti. Ilmeisesti jo silloin tykkäsin vaan olla itsekseni.

Nyt pidin suurena luksuksena kun pystyimme viettämään peräti 6 päivää Islannissa. Näin on mieli muuttunut vuosien kuluessa... ;-)

Iso kiitos "Hotelli Valalle" ja velimiehelle erinomaisista palveluista. Teitte matkastamme mahdollisen ja unohtumattoman. Takk fyrir!

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Islanti on kiehtova maa. Siellä näkee taivaan joskus ihan eri tavalla - puiden puutteen vuoksi kai.

Ansku kirjoitti...

Joo, puiden puute on vinhaa. Se avaa näköalat.