5.9.05

Korttelijuhla

Lauantaina 3.9. seurakuntamme järjesti korttelijuhlan. Tarkoituksena oli tuottaa iloa naapurustolle. Naapurien kommenteista päätellen näin mitä ilmeisemmin tapahtui.

Aloitimme pitämällä jumalanpalveluksen ulkona kirkon vieressä. Tsekkiläinen Rachel musisoi ihmisten sydämiin saakka kuten myös seikkailijapastori Markku Heinänen puhui. Jumalanpalveluksen jälkeen tarjolla oli ruokaa ja lettuja, niskahierontaa, kasvomaalausta, eläinilmapalloja, pelipiste ja hiljentymispaikka. Kaikki maksutta tietenkin.

Yhteisöllisyyden lisääminen oli toinen tavoite. Niinpä oli ilo nähdä kun ihmiset juttelivat keskenään, hengailivat ja viihtyivät. Ja vaihtoivat puhelinnumeroita.

Pilviseksi luvattu päivä oli kirkas ja aurinkoinen klo 15 saakka, jolloin ulkoilmaosuus lopeteltiin. (Illalla satoi pariin otteeseen.) Rukouksiimme vastattiin ja sää oli täydellinen. Illalla bändin pojat halusivat saunaan ja uimaan. Veimme heidät Kallioniemeen Laukaaseen. Harmittelimme että oli pimeää ja he eivät näkisi miten luonnonkaunis paikka se on. Mutta ei se mitään: tähtitaivas oli kirkas ja huumaavan kaunis. Pisteenä i:n päällä upeat revontulet! Bändi oli hyvin otettu. (Olivat kovia saunomaan).

Iso, iso kiitos Jumalalle, isolle joukolle seurakuntalaisia jotka iloisesti palvelivat ja tuottivat iloa sekä mukaville naapureille mukavasta päivästä. Seurakunta vaikutti hyvin innostuneelta ilahduttaessaan ihmisiä. Eikä ihme, sillä ihmisen tarkoitus tuo tuottaa iloa toisille. Olemme olemassa sitä varten. Jos ihminen ei koe tuottavansa iloa kenellekään ja olevansa hyödyllinen, ei hän ole tyytyväinen.



Rachel


Ulkoilmajumalanpalvelus


Kristinuskossa on kysymys levosta


Service with a smile


Hierontapiste


Taiteilija työssään


Rachelin konsertti

Ei kommentteja: