22.7.05

Naisenergia matkustaa

Jyväskyläläistä naisenergiaa on juuri lähdössä Saksaan kansainväliseen "Church Planters' Exchange" tapahtumaan. Meidän edustuksemme on kolme nuorta naisenergiaa ja yksi tätienergia (minä). On kiva lähteä kun lähtee hyvä porukka mukaan.

Opetan siellä workshopin armolahjojen laittamisesta käytäntöön. Suostuin tehtävään, koska sitä asiaa työstämme itsekin. Näin on ollut pakko perehtyä materiaaliin ja samalla ollaan saatu pohtia omaa "systeemiämme". Nyt pitäisi vaan olla jo homma kasassa... ja työpöytä näyttää vielä hyvin sekavalta kuin omat ajatukseni. Ehkä ne tässä järjestyy pikkuhiljaa lentokoneessa.

Saksan reissun jälkeen painellaan heti teinileirille. Jippii!

Pyydän rukouksia Saksan reissumme puolesta että Jumala saa tehdä työtään sydämessämme ja antaa meille sitä mitä eniten nyt tarvitsemme. Rukoile myös nuorten ja teinileirin puolesta: Jumalan rakkauden ilmapiiriä ja Pyhän Hengen kosketusta kaikille.

Kiitos. Blogi on tauolla ainakin kaksi viikkoa. Ihan niin innokas bloggaaja en ole että ylläpitäisin sitä kännyllä tien päältä - ainakaan vielä. :-)

Ei kommentteja: