11.7.14

Kesä Keski-Suomessa 4: kirkko

Ihminen tarvitsee myös kesäisin kiihkotonta, asiallista ja puhuttelevaa raamatunopetusta. Jyväskylässä on paljon hyviä seurakuntia, mutta tällä kertaa mainitsen sen minulle tutuimman. Pidän siitä miten Raamattua siellä opetetaan ja miten siihen suhtaudutaan. Saarnan jälkeen on osallistuva raamattutunti, jossa tänä kesänä pohditaan Jeesuksen opetuksia.

Alla kesän ohjelma. Minun mielestäni se ainakin on mielenkiintoinen. Suosittelen siis: Jyväskylän adventtikirkko, Ilmarisenkatu 18

Heinä- ja elokuu 2014
Jyväskylän adventtiseurakunta


la 5.7. 2014 klo 10 Pyhä Henki lohduttajana. Armenialaisen patristiikan ja varhaiskristillisen kirjallisuuden professori Abraham Terian. Raamattutunti pastori Ansku Jaakkola Jeesuksen opetuksia: Taivaallinen Isä.

la 12.7. 2014 klo 10 Suhteellisuusteorian opetuksia Jumalasta. Tutkija Kai Rasmus. Raamattutunti Jeesuksen opetuksia: Ihmisen Poika, Jumalan Poika.

la 19.7. 2014 klo 10 afrikkalainen jumalanpalvelus kinyarwandankielellä. Tulkkaus suomeksi. Ngabo Hodari. Musiikki JesusFriends ja Friends of Jesus.

la 26.7. 2014 klo 10 Saarna ja raamattutunti Jeesuksen opetuksia: pelastus kuntohoitaja Kauko Kemppainen.

la 2.8. 2014 klo 10 Onko energiapulaa? Saarna rakennusinsinööri Pekka Pihl. Raamattutunti perhepäivähoitaja Marjatta Uusimäki Jeesuksen opetuksia: miten pelastutaan.

la 9.8. 2014 klo 10 Mitä tarkoittaa kielilläpuhuminen? Abraham Terian, armenialaisen patristiikan ja varhaiskristillisen kirjallisuuden professori. Raamattutunti pastori Ansku Jaakkola Jeesuksen opetuksia: Kristuksessa kasvaminen.

la 16.8. 2014 klo 10 jumalanpalvelus. Lahden adventtiseurakunta vierailee. Saarna kinyarwandaksi opiskelija Gema Mbabazi, tulkkaus suomeksi. Raamattutunti Jeesuksen opetuksia: Kristusta seuraten. Paljon musiikkia. Simo ja Riikka Ahonen, Kari ja Leena Arminen, Lauri ja Päivi Herranen ym. Nyyttärit.

la 23.8. 2014 klo 10 Saarna teologian maisteri Iisak Liukko baptistiseurakunnasta. Raamattutunti fysioterapeutti Pertti Vehkavuori Jeesuksen opetuksia: seurakunta.

la 30.8. 2014 klo 10 jumalanpalvelus ja ehtoollinen. Saarna ja lastenkertomus pastori Ansku Jaakkola. Ehtoollinen adventtikirkossa on avoin kaikille kristityille. Mahdollisuus myös osallistua jalkojenpesuun ennen ehtoollista.

1 kommentti:

sina kirjoitti...

No olisipa mielenkiintoista tulla teidän kirkkoon. On vain niin kauhean pitkä matka sinne...