22.8.13

Muslimit suojelevat kirkkoa

Kunniamaininta Heliopoliksen muslimeille!

Sunnuntaina 18.8.2013 Egyptin Heliopoliksessa paikalliset muslimit muodostivat ihmisketjun adventtikirkon ympärille suojellakseen sitä noin 300 ohikulkevalta mielenosoittajalta.

Adventtikirkolla on siellä myös koulu Nile Union Academy. Paikalliset muslimit ottavat koulun henkilökuntaan päivittäin yhteyttä vakuuttaen heille, että koulu on turvassa.

Vaikuttaa siltä, että siellä osoitetaan ja koetaan Jumalan rakkautta molemminsuuntaisesti.

 
Kuva: Mohammed Abdel Moneim/ Al Akhbar newspaper
 


Assiutissa 15.8. 2013 hyökättiin useisiin kirkkoihin ja Egyptin Pipliaseuran kauppaan. Myös Assiutin adventtikirkko sytytettiin palamaan ja se tuhoutui pahoin. Hyökkääjät eivät löytäneet yläkerran asunnossa piilossa olleita pastoria ja hänen vaimoaan. Musliminaapurit pelastivat heidät palavasta rakennuksesta.

Egyptin valtio on ilmoittanut maksavansa tuhottujen kirkkojen jälleenrakennuksen.

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Joskus Jumala käyttää vaikka Aasia puhumaan kun on hänen tahtonsa kysymyksessä ja apu ja joka saa olla Jumalan väli kappale saa olla siunattu ja häne palkitaan .Ehkä nuo muslimit pelastuu ja löytää Herran ja sa Pyhän Hengen lahjan ,kiitos ja siunausta,keijo

Kristian Lindholm Söderlund kirjoitti...

Onpa hienoa. Oikeasti hienoa. Koraanissahan lukee, että kunnon muslimin tulee vaeltaa Jesu ben Marian, siis Jeesuksen jalanjäljissä. Siis oikean muslimin tulee vaeltaa niinkuin oikean kristityn!