Käydessäni ruokakaupassa tässä joku viikko sitten oli riemastukseni suuri kun huomasin sen jälleen alkaneen: AVOMAAKURKKUKAUSI!
Ei tee mieli ostaa kasvihuonekurkkuja ei. Miksi ihmeessä?
Vaikka suomalaiset kasvihuonekurkut peittoavat maussa amerikkalaiset virkaveljensä ja siskonsa kevyesti, ovat avomaakurkut yksinertaisesti monta kertaa paremman makuisia. Jokin vuosi sitten satuin tämän seikan huomaamaan ja elämäni - tai kesäni - eivät ole enää ollet samoja tämän huomion jälkeen... Mansikoiden, uusien perunoiden, mustikoiden ja muiden lisäksi innolla nautitaan avomaakurkkuja.
Avomaakurkut täytyy kyllä kuoria, mutta se on pieni vaiva.
Lähdenpä syömään. Avomaakurkkuja kun ei sitten talvella enää saa.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti