2.4.13

My Favorite (Greater) Boston 1: Arnold Arboretum

Iski Boston-ikävä sattuessani huomaamaan että Arnold Arboretumissa on tässä kuussa Magnificient Maples-tapahtuma. Ja pian sen jälkeen sireeniaika. Ja kirsikankukkaaika. Ja alppiruusuaika. Oih!

Jos käyt Bostonissa, mene ihmeessä käymään Arnold Arboretumissa oli vuodenaika mikä tahansa. Se on suosikkipaikkojamme Bostonissa, jossa jaksaa käydä yhä uudestaan. Siellä minäkin olen oppinut halailemaan puita. Tai jos ei nyt ihan halailemaan niin ainakin taputtelemaan. (Puun kaarna voi tuntua niin monenlaiselta!)

Arnold Arboretumista innostuneena päätin aloittaa sarjan, jossa kerron suosikkipaikkoja ja vinkkejä kaupungeista ja paikoista, joissa tai joiden lähellä olen asunut. Se alkaa Bostonilla ja ensimmäinen vihje on:
ARNOLD ARBORETUM. 

-Kaunis ja vaihteleva puisto, jossa on upea kokoelma eri puolilta maailmaa olevia puita ja pensaita, jotka suostuvat Bostonin ilmastossa kasvamaan.
-Ilmainen sisäänpääsy.
-Oranssilla metrolinjalla perille saakka Forest Hillsin asemalle, sieltä 10 min kävely.
-Auki auringonnoususta auringonlaskuun.

Meiltä on vielä näkemättä bonsai-kokoelma, koska se on onnistunut olemaan aina joko remontissa tai kiinni kun olemme siellä käyneet. Vaikka olemme käyneet siellä monen monta kertaa.

Ei kommentteja: