21.2.13

Vieraanamme perheterapeutit Bernie ja Karen Holford

Perheterapeutit Bernie ja Karen Holford ovat olleet naimisissa yli 25 vuotta ja heillä on kolme lasta. Bernie on toiminut pastorina, valmentajana ja terapeuttina. He ovat yhdessä johtaneet perhe- ja lapsityötä Etelä-Englannissa järjestäen tapahtumia yksinhuoltajavanhemmille, perheille ja pariskunnille. Karen on kirjoittanut 8-vuotiaasta asti. Hän on julkaissut yli kymmenen kirjaa, mm. The Family Book, 100 Creatie Prayer Ideas for Kids and Grown-ups too, 100 Creative Activities for Sabbath. Karen on alunperin toimintaterapeutti ja hän on kasvutus- ja kehityspsykologian maisteri. Karenin sydämen asiana on luova, monin aistein toteutettu jumalanpalvelus ja rukous, Hän on “rukouspuutarha-pioneeri adventtikirkossa. Karen ja Bernie ovat kirjoittaneet lukuisia artikkeleita ja opetusmateriaaleja. Tällä hetkellä he asuvat Skotlannissa, jossa Bernie johtaa adventtikirkon työtä ja toimii Crieffin adventtiseurakunnan pastorina.

Meillä on ilo saada heidät vieraiksemme Jyväskylään 22.-24.2. Heidän aiheenaan ovat mm. lasten suhdetarpeet, jaksaminen ja onnellisuus -vanhempien ja lasten emotionaalinen tasapaino, rakkautta ja rajoja - miksi, milloin ja kuinka asettaa lapselle rajoja tehokkaasti ja johdonmukaisesti, auta lastasi kehittämään myönteisiä piirteitä, konfliktit perheessä - uusia vaihtoehtoja vanhoille toimintamalleille.

La 23.2. klo 10 Karen ja Bernie vetävät luovan raamattutunnin aikuisille ja klo 11 vauvasta vaariin perhejumalanpalveluksen teemalla “Parhaat juhlat ikinä”.

Viikonlopun ohjelman näkee tästä.  Tervetuloa!

Ei kommentteja: