9.2.13

Tämän hetken kymmenen lempiasiaani

Sain haasteen Ellinooralta. Kiitos! Tällaiset haasteet tekevät hyvää.
 
1. Listaa tämän hetken kymmenen lempiasiaasi.
2. Jaa haaste viidelle tykkäämällesi blogille ja ilmoita siitä heille.
3. Muista nauttia listaamistasi asioista mahdollisimman usein!
 
1-3.  Mikä innostaa aikuista työikäistä naista niin ettei malta pitää näppejään siitä erossa, tulee yöt valvottua ja se täyttää jopa sängyn? Mikä voi aikuisesta naisesta olla niin himoittavaa? No tietenkin värityskirja, mikäs muu!
 
Jokunen vuosi sitten naispastorien konferenssissa opin uuden, elämää mullistavan asian: rukouksensa voi värittää! Nyt tämä asia on vihdoin mullistanut elämäni.
 
Olen jo kauan sitten hankkinut rukousvärityskirjoja ja käyttänyt niitä lähinnä malleina että tällaistakin voi harrastaa. Nyt tammikuussa mies oli matkoilla 4 päivää ja silloin inspiraatio iski. Sänky täyttyi värikynistä ja rouva malttoi tuskin nukkua!
 
Värikynät ovat muuten omat ja lapsilta on niiden käyttö ehdottomasti kielletty...
 
Normaalisti en tykkää näin yksityiskohtaisesta väkertämisestä, mutta tämä toimii ja auttaa mietiskelemään ja rukoilemaan tarjoten samalla visuaalista ja älyllistä haastetta.  On ihan pakko saada selville minkä näköisiä näistä tulee! 
 
Mies on toki huolittu takaisin petiin, jonne hän juuri ja juuri mahtuu, sillä värikynistä ei enää luovuta.
 
4.  Tulppaanit samoin perustein kuin Ellinoora.   
 
5. Yllättäen listalleni nousee meidän auto ja sillä ajaminen. Miten kätevä tapa liikkua! Olen päättänyt nauttia autoilusta niin kauan kun kerta voin.
 
6. Autoillessa nautin upeista talvimaisemista. Silmiä hivelevän kaunista. Pitäis vaan nauttia niistä enemmän myös ulkoilmassa.
 
7.  Kahdet uudet talvisaappaani. Askel kulkee keveästi kun voi valita jalkineet tilanteen ja sään mukaan. Kiitos isälleni!
 
8. Iso, tumma olohuoneen pöytä silloin kun se on tyhjä ja siisti. Sen muotokieli puhuttelee ja tyhjä pöydän pinta rauhoittaa sekavaa mieltä pirstaleisessa elämässä. Tätä kokemusta ei pääse kyllä ihan joka päivä kokemaan, mutta pienellä vaivannäöllä ja motkottamisella aina silloin tällöin.
 
9. Autotalli on ihana ylellisyys lumisena talvena.
 
10. Kaksi ihanaa tytärtä, jotka ilahduttavat niin monin eri tavoin.
 
 Mahtaisko Minnulia, Elinaa, Tarjaa, Sirpaa ja Piceaa huvittaa miettiä omia lempiasioitaan?

3 kommenttia:

Minnuli kirjoitti...

Kiitos Ansku!
Mietin...

Ellinoora kirjoitti...

Ihana lista!
Mandaloita olen joskus lystikseni väritellyt, mutta en ole ikinä kuullutkaan rukousvärityskirjoista, on kaikesta päätellen tutustumisen arvoinen asia, jahka kohdalle osuu. Ikinä ei muuten tiedä, mistä alkaa tykätä niin, että itsekin yllättyy, vai mitä! Kannattaa kokeilla aina uusia asioita elämässä.

LS kirjoitti...

Rukousvärityskirja kuulostaa tosi friikiltä ;-D. Avaisikohan sellainen minulla epävisuaalisella jotain lukkoja?