10.4.12

Havahdus ja kiitos

Kirkon nuorisojaosto lähettää postia muksulle! Minun tyttärelleni!

Kirjeessä kerrotaan nuorten rukousviikosta ja kutsutaan varhaisnuorten leirille. Havahdun. Olen lähestulkoon nuoren äiti. Ohhoh.

Minä olin jossain vaiheessa se, joka lähetteli nuorisojaoston postia, julkaisi rukousviikon materiaaleja ja järjesti leirejä.

Varhaisnuorten leiri oli ensimmäinen leiri, jonka aikoinaan johdin. Sen nimi oli Paradise Park. Mainokseen kirjoitimme että mukana on myös uusia vitsejä. Siitähän joku kohderyhmään kuulumaton veti herneen nenään ja oli täysi työ koettaa saada häntä vakuuttuneeksi, että ei siellä pelkästään vitsejä kerrota (mutta että huumori on oleellinen osa nuorisotyötä)!

Leirillä järjestettiin mm. paratiisijuhlat, jota varten jokaiselle laps... eikun varhaisnuorelle ommeltiin valkoiset vaatteet. Näimme hirveästi vaivaa, koska tykkäsimme nuorista ja halusimme jakaa Jeesuksen, armon, anteeksiannon, elämän heidän kanssaan luovalla ja raikkaalla tavalla. Se oli uuvuttavaa - ja todella kivaa.

Tänä kesänä oma lapseni on menossa varhaisnuorten leirille.

Miten kiitollinen olenkaan, että nykyäänkin on innostuneita, luovia, työtä- ja vaivaa pelkäämättömiä ihmisiä, jotka lähettävät nuorisojaostosta postia, suunnittelevat rukousviikkoja, järjestävät leirejä ja tekevät ties mitä.

Hurraa- ja kannustushuutoja heille - nuorisotyön johtajille, leirien vetäjille, kaikille ohjaajille ja avustajille, puitteiden järjestäjille, kerhojen ohjaajille, autonkuljettajille, musisoijille, ideoijille ja toteuttajille - täältä vanhempien rintamalta. Ja paljon rukouksia. He ovat kultaakin kalliimpia. Ilman innostavia johtajia ja mittavaa vapaaehtoisten joukkoa ei tätä toimintaa meidän kirkkokunnassa olisi.

Kiitos, Jeesus.

2 kommenttia:

ellinoora kirjoitti...

Ohoh, milloin Muksusta jo tuli varhaisnuori? Ensin sitä ajattelee, että lapsi oppisi pian sitä ja tätä ja tuota - sitten, että kun se olisi aina noin suloisen viaton. Jossain vaiheessa vuodet käyvät kiitämään ja äiti toivoisi, että joku painais vähän jarrua...
Ehkä on hyvä niin kuin on. Iloa varhaisnuoren äidille kasvun ihmeestä!

Ansku kirjoitti...

En minä vaan tiedä milloin. Kyllähän itsekin ihmetteli että onko hän muka nuori. Onneksi ei ole vielä liian kiirettä kasvaa isommaksi kuin on.

Mutta iloa kasvun ihmeestä kyllä on. Muksu on kasvanut yhä viehättävämmäksi - ja on myös mukavaa matkaseuraa! :-)