1.12.11

Parasta kristinuskossa 8 C

Jatkan muistiinpanoja ja ajatuksia Jeesuksen elämää käsittelevästä kirjasta Rakkaudella Isältä (Ellen White). Luku 8.

Luvussa kahdeksan on vakava varoitus: "Meidän on varottava, ettemme unohda Jeesusta ja kulje eteenpäin huomaamatta, ettei hän olekaan kanssamme."

On helppoa vaan porhaltaa eteenpäin, olettaen että kyllä Jeesus on mukana kaikessa mitä tehdään ja päätyä tekemään Jumalan tahdon vastaisia asioita - jopa Jeesuksen nimessä.

Enkelit "eivät voi jäädä sinne, missä Vapahtajan läsnäoloa ei toivota eikä hänen poissaoloaan havaita."

Jumalalla on hyvät käytöstätavat - hän tulee, kun häntä pyydetään, mutta ei väkisin. Rukous on kutsu Jumalalle tulla lähelle.

2 kommenttia:

Rotvalli raikaa kirjoitti...

Tämä on aika vaikea asia. Itse olen väitellyt ystäväni kanssa siitä, voiko uskoontullut artisti jatkaa keikkailuaan tanssipaikoilla. Ystäväni väitti, että vaikka hän rakastaa laulu- ja tanssiohjelmien seuraamista tv:stä, hän ei kuitenkaan voisi mennä lavatansseihin koska siellä ilmapiiri on tyystin erilainen. Mielestäni ilmapiiri on tottakai erilainen, koska siellä on ihan tavallisia ihmisiä. Onhan ilmapiiri erilainen ostoskeskuksessakin kuin kirkossa. Itse taas väitin niin, että artisti voi välittää uskovaisena sitä hyvää ilmapiiriä sinne tanssipaikalle, myös esittämänsä musiikin kautta vaikka sanat eivät suoranaisesti hengelliset olisikaan.

Ansku kirjoitti...

Itse ajattelen että mainitsemasi tilanteissa on ihmisillä erilaisia 'kutsumuksia'. Toiselle sopii ja toiselle ei.