31.7.11

Luovun unelmastani

Kesäpuuhiimme on kuulunut kolmen huoneen muuttokaruselli kotona. Työhuone on siirtynyt makuuhuoneeseen, makuuhuone muksun huoneeseen ja tytöille tulee oma huone työhuoneeseen.

Projekti ei ole vielä valmis, mutta siinä vaiheessa, että vanhempien käytännön arkielämä ja netissä roikkuminen on mahdollista. Niinpä projektin etenemistahti on heti hidastunut...

Onneksi lapset ovat sentään saaneet kunnon sängyt. (Nolottaa miten epämukavasti he ovatkaan nukkuneet. Olivat mokomat kasvaneet jo reilusti ulos entisistä nukkumajärjestelyistä.) Vielä pitäisi saada tilaa ja puitteet heidän muulle elämälleen.

Miehen kanssa olemme yrittäneet käydä omat tavaramme kaikki läpi ja laittaa mahdollisimman paljon tavaraa pois. Paperia onkin lähtenyt reilusti, mutta kirjoista luopuminen on vaikeampaa.

Silmiini osui jatkuvassa käytössä olevien kirjojen hyllyltä käyttämätön lainakirja Effective Pastor ja päätin vihdoin palauttaa sen.

Ihmisten säilömää roinamäärää käsittelevässä radio-ohjelmassa ammattiraivaaja (professional organizer) sanoi ihmisten säilövän unelmiaan.

Luovun unelmasta olla tehokas pastori.

2 kommenttia:

sina kirjoitti...

Ei se tehokkuus usein olekaan se tärkein asia monellakaan alalla - saati sitten pastorina. Sydämellinen pastori on omasta mielestäni paljon korkeammalla tärkeysjärjestyksessä. Ja sitä sinä kyllä olet, Ansku! Kiitos siitä.

Rotvallin reunalla kirjoitti...

Luulen, että pastori joka on valmis pysähtymään, kun joku vetää viitan liepeestä, ja ottamaan hälinästä ja hoputtajista huolimatta selvää, mitä lahkeesta roikkujalla on asiaa, on pastorin ihannekuva. Onneksi joidenkin kohdalla kuva on tullut lihaksi...! ;) T. Yksi liepeessä roikkunut