9.9.10

Namong, Ghana 2011: Terveys tuli kylään, osa 2

Ghana-projektin projektisuunnitelma, osa 2:
Projektin hallinnointi ja yhteistyö
Projekti toteutetaan Jyväskylän adventtiseurakunnan jäsenten muodostaman projektiryhmän johtamana. Hallinnoinnin kannalta Namong on otettu yhdeksi vastaperustetun ADRA:n projekti­kohteista. Varsinainen rakennusmatka tehdään yhteistyössä Maranata Volunteers Finland -järjestön kanssa. ADRA on tuonut projektiin laajempaa osaamista ja mahdollisuuden niin rahoituspohjan laajentamiselle kuin terveysaseman toimintaa tukevien alaprojektien toimeenpanolle. Projektin suunnittelusta ja toimeenpanosta vastaa projektiryhmä.

Kohdemaassa yhteistyötä tehdään alueen Adventtikirkon kanssa ja erityisesti sen organisaatioon kuuluvan Ghana Adventist Health Services (GAHS) kanssa. GAHS vastaa kaikesta kohdemaan Adventtikirkon toimeenpanemasta terveyden­huolto­toiminnasta ja ottaa vastuulleen terveydenhuoltotoiminnan rakennuksessa sen valmistuttua.

Projektin hallinnoinnissa noudatetaan läpinäkyvyyden periaatetta. Projektisuunnitelma ja raportit julkaistaan ADRA:n sivustolla internetissä. Projektin aikana asiasta kiinnostuneille lähetetään tiedotuskirjeitä sähköpostin välityksellä. Projektille on muodostettu Facebook -ryhmä, joka on avoin kaikille. Projektin sähköpostiosoite on ghanaprojekti@gmail.com.

Anyinasuson kylän puolella sijaitsevan pienen terveysaseman henkilökuntaa
ja kylän vanhimpia. Uuden klinikan valmistuttua viereiseen kylään Namongiin
työntekijät siirtyvät sinne kunnon tiloihin
- toivottavasti keväällä 2011.
Kuva: JM.

Staff of the current health clinic in Anyinasuso with
local village elders (=local government officials).
The staff will move to the new clinic in Namong when it is completed.
Hopefully in April 2011. Photo: JM.

Ei kommentteja: