18.2.10

Äitiys ja usko

Lukemistooni on valikoitunut jokunen Pohjois-Amerikkalainen äitiblogi. Vaikken itse ole kokoaikainen äitiysintoilija enkä koe olevani perinteinen äitihahmo, niin mielestäni on hienoa, että on naisia tai miehiä, jotka suhtautuvat vanhemmuuteen kokoaikaisena kutsumuksena ja laittavat siihen luovuutensa, älykkyytensä ja aikansa.

Vaikka äitiblogit voivat helposti mennä ällön puolelle, löytyy joukosta syvällisiä, hauskoja, haastavia ja älykkäitä äitibloggaajia, joiden ajatuksia on ilo lukea.

Sellainen on mm Clover Lane. Clover Lanen Sarah on aloittanut sarjan, jossa haastatellaan äitejä eri uskonnoista heidän vanhemmuudestaan ja uskostaan. Erittän mielenkiintoista! Ensimmäisenä on vuorossa mennoniitti.

1 kommentti:

Äitiysvaatteet kirjoitti...

Juu, seuraan sattuneesta syystä äitiysblogeja ja alku-ällötyksen jälkeen ei ällötä enää yhtään. Seuraan aktiivisesti yli kymmentä äitiyteen ja äitiysvaatteisiin liittyviä blogeja ja pidän lukemastani. Sisältä löytyy kuitenkin kaikkein aidoimpia tunteita, käyttämättä jääneitä lahjoja ja vaikka mitä - todellakin väritettynä sitten sillä ällöllä.