7.12.09

Kaikkialla on jotain vikaa

Muksu, lähes 8-v, on syksyn käynyt kerran viikossa urheilukoulussa. Siellä harjoitellaan erilaisia yleisurheilulajeja. Toiset lajit ovat olleet mieluisia, toiset eivät niinkään. Kevätkaudella hän ei halua jatkaa. Yksi suuri syy ovat ryhmän pojat. Tai itse asiassa pari poikaa. Ne ovat ärsyttäviä.

Tällä kertaa olen muksun kanssa samaa mieltä. Jonkun kerran olen mukulan kanssa hengaillut lähistöllä urheilukoulun ajan ja sivusilmällä ryhmää seuranneena olen itsekin ärsyyntynyt. Kyseiset pari, tai ehkä lähinnä yksi käyttäytyvät lähestulkoon jatkuvasti sopimattomasti. Olen suorastaan joutunut hillitsemään itseäni etten olisi ulkopuolisena mennyt sinne laittamaan poikia järjestykseen! ;-)

Tänään taas urheilukoulun jälkeen keskusteltiin asiasta muksun kanssa.
Äiti: Yleensä joka paikassa on joku ihminen, joka on todella ärsyttävä. Niistä kannattaa koittaa olla välittämättä.
Muksu (vähän myöhemmin): Tiedätkö mikä on kaikissa paikoissa vikana?
Äiti: No?
Muksu: Kaikkialla on poikia!

4 kommenttia:

Ellinoora kirjoitti...

Muksu on oikeassa, sillä hän ei vielä ole huomannut, että poikien kuuluu olla ärsyttäviä tytön maailmassa. Ja että kaikki pojat eivät kumminkaan ole. Ja että ne, jotka ovat, eivät ole p e l k ä s t ä ä n sitä. Miten ihanan selkeä olikaan maailma muksuaikaan!

Ansku kirjoitti...

Niinpä!

Ellinoora, onko blogisi muuttunut salaiseksi? Sinne kun yrittää mennä lukee vain näin: You don't have permission to access / on this server.

Kävisin siellä mielelläni! :-)Hyvää joulunodotusaikaa.

Ellinoora kirjoitti...

Pahoittelen, en toki muuttaisi blogia salaiseksi noin vain. Ongelma on WordPress-alustassa. En itsekään pääse päivittämään eikä ole mitään foorumia, jossa tilanteesta tiedottaisi. Toivon, että blogineuvojani ja administraattorini Kuopus saa ongelman selvitettyä lähiaikoina.

Ansku kirjoitti...

Kyllä tämä tekniikka on niin ihanaa, ajatella kaikkia niitä ongelmia joita meillä ei olisi ilman sitä! ;-)

Onneksi on Kuopuksia ja muita, jotka selvittävät!