18.12.09

Joulutunnelmaa: Jeesus-vauvasta bossanovaan

La 19.12. Jyväskylän adventtikirkossa iloitaan joulusta monin tavoin:

klo 11 joulun perhejumalanpalvelus. Paljon joulumusiikkia, aito Jeesus-vauva, enkeleitä, paimenia, lampaita, sydämia, joulupähkinöitä purtavaksi. Koko perheen toiminnallinen joulujumalanpalvelus.

klo 18 joulun gospelkonsertti "God's Amazing Love" brasilialaisin maustein. Kyllä, joulutunnelmaan voi päästä myös saksofonilla ja kitaralla! Brasilialainen kitaristi Italo Jose Souza Vasconcelos ja Trinidad ja Tobagosta kotoisin oleva jazzsaksofonisti Terry De Coteau johdattavat jouluun joulu-, bossanova- ja klassisen musiikin siivin. Mukana teologi Satu Mäkelä joulun ajatuksen kera. Yleisö pääsee myös yhteislaulamaan.

Vasconcelosin erikoisalaa on 1920-luvun brasilialainen kitaransoittotyyli, joka on kuulemma aivan erilaista kuin kitaransoitto yleensä. Kyseessä on harvinainen taito.

Joten, jos olet Keski-Suomessa, tervetuloa nauttimaan jouluisista ja eksoottisista herkuista! (Vapaa pääsy.)

Terry De Coteau

2 kommenttia:

Ellinoora kirjoitti...

Sykähdyttävää! Meilläkin, umpiluterilaisessa seurakunnassa, on jo perinne, että saksofonisti soittaa jouluyön messussa (kiitos kanttorimme hyvien verkostosuhteiden!)Sanat ovat tärkeitä paikallaan, musiikki antaa ihmiselle mahdollisuuden elää kokonaisvaltaisesti hyvää sanomaa.
Värikästä ja antoisaa joulunaikaa Sinulle Ansku ja hurmaavalle perheellesi, isä mukaan lukien.

Ansku kirjoitti...

Saksofonin ääni on kaunis. Se tuo varmasti upean tunnelman jouluyön messuun!

Kiitos, siunattua joulun aikaa sinullekin, Ellinoora ja myös Poikaystävälle ja Pikku Ritarille! :-)