7.10.08

Suuri Amerikka-Suomi skaba (intro)

Olen odottanut, synnyttänyt ja elänyt vauva-arkea sekä Amerikassa että Suomessa. Monet ovat kysyneet että millaista se siellä Amerikassa oikein oli. Sairaalassakin se kiinnosti kätilöitä kovin.

Nyt kun kokemusta on takana kummastakin paikasta lähes yhtä paljon ja vielä muistan niistä jotain ajattelin että on syytä järjestää Suuri Amerikka-Suomi skaba. Vertaillaan kummassa on parempi systeemi!

Amerikkaa tässä kiihkeässä kisassa edustaa lähinnä Boston/Cambridge, Massachusetts ja terveyspalvelujen puolesta Harvard University Health Services. Suomea edustaa lähinnä Keski-Suomi. Neuvolapalveluja pari paikkakuntaa, enimmäkseen Jyväskylän maalaiskunta.

Tämän kisan tuomarina olen ehdottoman absoluuttisesti niin objektiivisen subjektiivinen kuin kykenen. Ja varaan oikeuden käyttää myös tuttujen kokemuksia ja vertailla -jos niin sattuu huvittamaan - muutakin kuin tiukasti vauva-aiheista.

Viiltävää kriittisyyttä saattaa Amerikan arvioinnissa häiritä jo ajan kultaamat muistot ja huono muisti mutta se kuuluu ehdottoman absoluuttiseen ja objektiiviseen subjektiivisuuteen joka on siis tämän skaban ohjaava periaate.

Enemmän pisteitä saanut voittaa ja saa palkinnoksi paljon mainetta ja kunniaa Pastorin blogin (suomenkielisten) lukijoiden keskuudessa. Kisan lopputulosta en luonnollisesti vielä tiedä.

Täten julistan siis Suuren Amerikka-Suomi skaban avatuksi! Paras kilpailija voittakoon!

4 kommenttia:

Senni kirjoitti...

Jännityksellä odotan että miten meijän rakas Suomi pärjää :)

Ansku kirjoitti...

Jännä kisa on tulossa! :-O

sina kirjoitti...

Joo, täälläkin jo kisajännitys kohoaa... Mitenhän tässä oikein käy?

Ansku kirjoitti...

No tarttis sitten vissiin skaban avauksen lisäksi edistää kilpailun etenemistä muillakin tavoin...