24.3.08

Lisää Ghanaa!

Vaikka lokakuun Ghana-projektin kuvia ei ole vielä ehditty laittaa esille tänne blogiin niin paljon kuin olisi aikomus, on jo pidetty Jyväskylän adventtiseurakunnan vuosikokous, jossa päätettiin alkaa valmistella seuraavaa Ghana-projektia. Valitsimme jatkaa projekteja Ghanassa, koska siellä meillä on luotettavat ja pätevät yhteistyökumppanit, joita ilman on ihan turha lähteä rakennusprojektiin maan ääriin.

Ajakohdan on tarkoitus olla helmikuu 2009 Keski-Suomen ja Etelä-Suomen hiihtolomien aikana. Rakennuskohdetta etsitään parhaillaan, luultavasti rakennamme jälleen kirkon.

Matkalle otetaan tiimityöhön kykeneviä ihmisiä teini-iästä eläkeläisiin, jotka ovat valmiita seikkailuun ja fyysiseen työhön ja joilta löytyy joustavuutta. Huumorintajukaan ei ole haitaksi.
Jos sinua - tuttua tai tuntematonta - kiinnostaa lähteä mukaan, ota yhteyttä.

Afrikan tähti -pelissä on tullut käytyä monta kertaa
Cape Coastin kaupungissa.
Nyt sinne saattaa päästä ihan livenäkin.

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Kyllähän se Ghana on ollut melkoinen haaste ja voimainkoitos, mutta mitä niihin kuviin tulee, on niitä jo riittävästi, ainakin minun mielestäni! Saa siitä hommasta jo ihan täydellisen käsityksen, että huh, miten hikevää meininkiä! Mutta kyllä minä erästä toista kuvaa sinne blokiin olen odotellut, nimittäin sitä meidän yhteistä ryhmäpotrettia, jossa me niin upeasti näyttäydyttiin silloin joulukuussa 2007!!

Ansku kirjoitti...

Voi, voi Ari, et ole vielä nähnyt paljon mitään - Ghanasta siis. Pian päästään vapaa-ajan kuviin: festivaaliin, sademetsään, orjalinnaan... ;-)

Mutta olipa ollut juuri jokin aika sitten mielessä että se Ari varmaan odottelee sitä ryhmäpotrettia ja että pitäisi se kaivaa esiin... Joten toivoa on!

Kun olet noin kärsivällisesti odotellut, niin voisin luvata siitä palkinnoksi myöskin ihan fyysisen kuvan näin blogiversion lisäksi. Jos ei ala kuulua, niin (siitäkin) saa edelleen muistuttaa... ;-)