5.10.07

Ghanaan lähtö 4

Keskiviikkoiltana juhlimme jäätelöä syömällä viisumien tuloa ajoissa. Emme tosin silloin tienneet miten tämä tapahtuu.

Keskiviikkona oli kuitenkin jo alkanut tapahtua sillä suurlähettiläs oli määrännyt viisumit tehtäviksi. Ilmeisesti myös lähetyksemme oli avattu kokonaan ja sieltä oli löydetty lähettämämme rahat. Torstaina suurlähettiläs tarkisti että asia etenee ja lupasi niiden olevan valmiita perjantaina puolelta päivin.

Tänään perjantaina tanskalainen yhteistyökumppani haki viisumit ja laittoi ne kuriirifirman matkaan kohti Suomea. Perillä niiden pitäisi olla maanantai-iltapäivällä. Eihän tässä tullut edes kiire, sillä lentokentältä lähtö on vasta ti aamuyöllä!

Iso kiitos rukoilijoille, Ghanan suurlähettiläälle, tanskalaisille ystäville avusta, suuren taustatyön tehneelle ihmiselle jolla "sattui" olemaan suurlähettilään suorat puhelinnumerot... ja ennen kaikkea Jumalalle.

3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Hienoa, viisumit siis tulossa. Ei ole sattunut silmiini se, lähdettekö sinne koko perhe? Pystytkö sieltä käsin kirjoittamaan blogia edes joskus, olisi hauska seurata elämäänne myös siellä?

Ansku kirjoitti...

Mies ja minä lähdemme, muksu jää kotiin. Blogia tuskin pystyn Ghanasta kirjoittelemaan, mutta jos tilaisuuksia ilmaantuu koitetaan käyttää ne. :-)

Maria kirjoitti...

Oikein hyvää Ghanan matkaa koko porukalle ketä teitä on sinne menossa! Olisipa meilläkin joskus mahdollisuus ja halu tehdä vastaavanlainen projekti!