9.8.07

Ilmoittauduin Harvardiin

Olin vähän aikaa sitten tuumannut että nyt pitäisi kyllä varmaan opiskella jotain! Elämä alkoi tuntua sen verran täydeltä, haasteelliselta ja kiireiseltä että tarvitsisi jotain muuta ajateltavaa.

Tänään sitten ilmoittauduin Harvardiin.

Olen ihan intona. Ne nimittäin tarjoavat legendaarisen kurssin "Justice" netissä ilmaiseksi alumneille. Pääsee kuulemaan luennot ja saa keskustella professorin kanssa, mutta ei tarvitse välittää tenteistä, tutkielmista, arvosanoista eikä lukukausimaksuista.

Kyseessä on unelman täyttymys. Harvardissa ollessa nimittäin välillä oikein sattui kun ei pystynyt osallistumaan lukemattomiin mielenkiitoisiin tapahtumiin, luentoihin ja keskusteluihin. Niin monta kurssia, joita ei ehtinyt ottaa... Niin monia luentoja, joihin ei voinut mennä kun piti päntätä tenttiin, lukea ja kirjoittaa... Silloin unelmoin mahdollisuudesta vain kuunnella mitä mielenkiintoisempia eri alojen asiantuntijoita välittämättä koulutyöstä. Ja nyt pääsen tekemään niin täältä Keski-Suomesta käsin! Taivaallista.

En minä tiedä sen kurssin legendaarisuudesta, en ole koskaan ennen kuullutkaan siitä, mutta enpä ole monesta muustakaan asiasta kuullut. Innosta vinkeänä käytän tilaisuuden heti hyödyksi joka tapauksessa. Siis... jos ehdin kaiken tämän elämän keskellä.

Harvardin luentoja mp3:n ja on ainakin tekemistä tulevilla pitkillä lentomatkoilla. Ja niillä pitkillä lenkeillä, joilla pitäisi aina käydä.

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Hei, tämä on hienoa! Ja oikea asenne elämää kohtaan :) Oppiminen on ilo! Nautinnollisia hetkiä!

Ansku kirjoitti...

Kiitos, kiitos. Toivottavasti saan ihan oikeasti kuunneltua ja osallistuttua! Mieli on altis, mutta liha heikko... ;-)