20.5.07

Kohtaamisia

Ajattelin vaan ilmoittaa että pidän työstäni, ainakin tänään. Syy: samana päivänä niin monenlaisia keskusteluja ja erilaisia ihmisiä.

85-vuotispäivät. Eläkkeellä olevan työkaverin yllätyskohtaaminen pysähdyspaikalla. Mielenkiintoinen ja oivaltava keskustelu teinipoikien kanssa ehtoollisesta. Maahanmuuttajien tuoreita, teräviä ja viisaita ajatuksia Suomesta. Rupattelua erään fiksuimman tuntemani nuoren miehen kanssa. Läsnäoloa hirvittävässä tilanteeessa. Omankin miehen kanssa vielä mukava juttutuokio illan päätteeksi.

Mitä ilmeisemmin tykkään jutella. Olen onnekas kun saan jakaa näiden ihmisten parissa sitä mitä elämä eteen tuo. Niin rikasta, niin antoisaa.

Ihmisten kohtaaminen on innostavaa. Samalla kohtaa myös Jumalan.


Maisema päivän reissuilta. Leppävesi, Leppälahti.
Scene from today's travels. Lake Leppävesi, Leppälahti, Central Finland.

8 kommenttia:

Ginger kirjoitti...

It's looking like summer already! Hurray! I can hardly wait to be there in person; of course I'm expecting similar weather to what you have pictured here. :)

We will be there in just two months, now. Am waiting for an itinerary from Kari.

Anonyymi kirjoitti...

Niin selkeää, niin avaraa kuin kuvan maisema on myös tekstisi ja samalla niin ihmisläheistä ja monesti hellyttävää. Ansku, olet ihminen, joka saa katseen kohoamaan maasta.

Ansku kirjoitti...

Ginger: we can hardly wait for you to arrive. I am waiting for the itinerary, too, so I can arrange my schedule accordingly. I hope we will have time for a good chat!

Ellinoora: kiitos sinulle, kiitos Jumalalle.

Anonyymi kirjoitti...

Ihana kuulla, Ansku! Uskon, että kohtaamasi ihmiset olivat yhtä lailla siunattuja juttuhetkestä sinun kanssasi.

Unipolku kirjoitti...

Mielenkiintoista tosiaan! Onko liian uteliasta kysyä, kuinka aloit papin uralle? :)

Ansku kirjoitti...

Sina: toivoa sopii. Yleensä sitä itse saa eniten, olen ollut huomaavinani. ;-)

Heinäpelto: ei toki ole liian uteliasta. Teologiaa päädyin opiskelemaan 'sisäisestä pakosta' ja koska en osannut kuvitella tekeväni muita kiinnostavia aloja lopun elämääni. En tiennyt mihin hommiin päätyisin, mutta tähän saakka niitä on riittänyt ja olen siunattu, että olen saanut olla mukana monenlaisessa kiinnostavassa ja innostavassa.

Postauksestani voisi päätellä että olen kova puhumaan ja ulospäinsuuntautunut. Itse asiassa iso osa minua on hyvinkin vetäytyvä ja seuraan asioita mielelläni sivusta. Pastorin työssä on sellainenkin hyvä puoli että välillä saa olla myös yksin ihan työn puolesta... ;-)

Unipolku kirjoitti...
Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.
Unipolku kirjoitti...

Kiitos vastauksestasi, olen kiinnostunut asiasta. :)