9.4.07

Valituksia

Valitus nro 1:
Pääsiäisen viettoomme kuuluvat muumisuklaamunat ovat mielestäni pahoja. Heti haukatessani muistin että viime pääsiäsenä olin harmitellut ihan samaa asiaa. Mies ja muksu eivät yhdy valitukseeni, mutta minä en millään saa syötyä yhtä muumimunaa, sillä ne ovat niin sokerisia että suklaa tuskin maistuu. Mutta niitä täytyy hankkia kun niissä on niitä muumeja...

Valitus nro 2:
On harmillista päättää lomansa veroilmoituksen kanssa, sillä yksi inhoamistani asioista on veroilmoituksen teko. Se taitaa olla inhottavampaa kuin itse verojen maksaminen... Miksi kaavake on erilainen joka vuosi? Viime vuonna täyttämääni erilliskaavaketta ei löydy vuodelle 2006, mutta vuodelle 2007 taas kyllä. Eikö kyseistä tietoa tarvita juuri vuoden 2006 verotuksessa?

Itse asiassa veroilmoituksen täyttö meni tänä vuonna ihan mukavasti. Hermoromahduksen sijaan selvisin yksillä päiväunilla. Siitä kiitos kultaiselle miehelleni, joka teki perustyön. Itselleni jäi lähinnä kilometrikorvaus ym laskemiset, jotka olivat muuttuneet paljon helpommaksi kiitos työnantajani selkeytyneen kilometrikorvaussysteemin.

Tämä toinen valitus muuttuikin siis kiitokseksi... Näin iloisissa tunnelmissa totean nyt lomani päättyneeksi ja siirryn pastorin työn ilojen pariin. Ainakin kirkkorakennus näytti olevan vielä paikoillaan. Huomenna pitää ottaa selvää onko rauha maas' ja onni puus' (kuten isoisäni kotona tuumattiin ison lapsikatraan vilkkaasta Onnista ja rauhallisesta Rauhasta.)

Ei kommentteja: