27.2.07

Kew Gardens: tammikuista elämää 5

Kew Gardens, Englanti. Tammikuu 2007.

4 kommenttia:

Aleksur kirjoitti...

nice pics, kuinka toi kuvien postaaminen sujuu sulla, itse en pysty julkaisemaan niitä... tää uusi blogger versio on aika toimimaton... eiku putki/internet-miestä odotellessa.. ;)

Anonyymi kirjoitti...

joo, jos oon bloggeriin / googleen signautuneena sisään, niin ei ees kommentteja voi jättää... nooh, kun ei voi postailla uusia kuvia blogiini niinpä lähden kuvausmatkalle ottamaan niitä lisää. Olen menossa sinne beachille jossa oli niitä jää kimpaleita ja isvuoria, nyt kyllä otan tarpeeksi filmiä ettei lopu kesken niinku viime kerralla ;)
Kuvauksellisia päiviä sullekkin
ps. Auroras borealis indikaattorit näyttävät että on tulossa vilkasta aikaa seuraavat yöt... joten jos ei uni tuu linssiin niin eiku revoja väijjymään.....

Ansku kirjoitti...

Vanha blogger toimi lähes moitteettomasti kun kansa oli siirtynyt uuteen bloggeriin... mutta siirryi sitten kuitenkin minäkin. Ihan ok on toiminut, mutta on ollut yhtä sun toista pikku häikkää. Häikistä kannattaa tehdä ilmoitus bloggeriin, aika äkkiä ne fiksaa ongelmat.

Pitääpä nyt kokeilla pystynkö laittamaan uutta kuvaa vain en...;-)

Aleksur kirjoitti...

Terkkuja mustalta rannalta Jökullsarlonin suunnalta. Ei ollut niin isoja jääkimpaleita rannalla kuin vuosi sitten. järkeilin syyksi myrskyn joka oli heittänyt isot kimpaleet kauaksi rannalle ja ne olivat jäätyneet valliksi, noin 4 metriä korkea. Mutta sain kuitenkin hyvää matskuu, luulen niin. Nyt täytyy vaan kerätä rahhoo et saa filmit kehitettyä ;)