7.10.05

Hedelmän valmistusta

Olen juuri saanut seurata kolmivuotiaan ruoanlaittoshown. Kokki valmisti kananmunia, mandariinia, omenaa, ananasta ja viinirypäleitä. Kutakin niistä valmistettiin lähestulkoon samanlaisella herkullisella reseptillä:

Vaihe 1. Ensin karhittiin veitsellä.
Vaihe 2. Sitten ne mitattiin lusikan varrella.
Vaihe 3. Suolan ripottelu.
Vaihe 4. Sitruunamehun puristus.
Vaihe 5. Lopuksi ruoka-aine rasvattiin yltympäri.
Vaihe 6. Maistaminen: onpa herkullista!

Tämän jälkeen ruokittiin lintuja pesissään, joita oli ympäri olohuonetta. Ne saivat rasvaa, sipsejä, suolaa ja keltaista vettä.

PS. Aikaisemmin päivällä kolmivuotias innosta hehkuen valmisti päivällissalaatista lähes puolet. Lopputulos erinomainen. Toivottavasti on saanut anoppini geenejä?

Ei kommentteja: